Fruit in de keuken (kookboek)
Van voorgerecht tot dessert
Fruit is verrukkelijk, op elk moment van de dag. Geniet van de veelzijdigheid van fruit in meer dan 50 recepten - van soepen, salades en hoofdgerechten tot jams, taarten en desserts. Plus handige tips over het kiezen, bewaren en inmaken van vruchten.
NBD|Biblion recensie
Na een korte inleiding worden de verschillende fruitsoorten besproken: citrusfruit, meloenen, vruchten uit boom- en wijngaard, bessen, zacht fruit, exotische en tropische vruchten. Er worden adviezen gegeven voor het kiezen, kopen en bewaren, schoonmaken en koken van fruit en ook aan fruit en gezondheid wordt aandacht besteed. Dan volgen recepten voor brunch, voorgerechten, soepen, salades en hoofdgerechten, desserts, jams en chutneys. Mooie, originele recepten van twaalf bekende, vnl. Britse chef-koks en/of culinair journalisten. De rec epten varieren van makkelijk tot uitgebreid en bewerkelijk. Duidelijke receptuur. De ingredienten zijn redelijk tot goed verkrijgbaar (dit laatste vooral in de grote steden). Steeds een recept per bladzijde, op de tegenoverliggende pagina staat een prachtige kleurenfoto van het resultaat. Voorin een overzicht van de gebruikte maateenheden en tips, achterin een overzicht van wie welk recept geleverd heeft. Voor koks met enige ervaring. Verzorgde uitgave met register.
ISBN: 9789058975188
ISBN10: 9058975185
Categorie: non-fictie vrije tijd/algemeen
Subcategorie: eten en drinken algemeen
Rubriek: Basis kookboeken
De hier aangeboden boeken zijn afkomstig uit de nalatenschap van een winkel.
Afhalen of verzenden (per pakketpost)
Bekijk ons overige aanbod en bespaar verzendkosten
Combineer meerdere aankopen in één zending
Uw reactie zien wij graag per e-mail tegemoet