Patés & Terrines - (kookboek)
Deze traditionele favoriete patés en terrines zijn eenvoudig te bereiden en zeer smakelijk. Fiona Smith beschrijft in dit gevarieerde en vindingrijke kookboekje de essentie van traditionele patés en terrines, die ze vervolgens in een modern en licht jasje steekt.
NBD|Biblion recensie
Het doel van dit kookboekje is laten zien dat met de gegeven recepten op een niet al te ingewikkelde manier lekkere en minder vette pates en terrines te maken zijn. De indeling is gebaseerd op het hoofdingredient. Zo zijn er groente-, vis- en zeevruchten-, gevogelte-, wild- en vleesrecepten.
Per twee bladzijden is er een recept en een kleurenfoto van het bereide gerecht, met soms de erbij geadviseerde bijgerechten. Met enige kookervaring zullen de duidelijke ingredientenlijst en receptuur geen problemen opleveren. De recepten voor de bijgerechten staan apart achterin beschreven.
Het register (in een minuscule letter) is op naam van het hoofdingrediënt wat het opzoeken vergemakkelijkt. Ondanks het geringe aantal recepten (26) is het een uitnodigend kookboekje.
65 pagina's!
Veltman Uitgevers B.V.
De hier aangeboden boeken zijn afkomstig uit de nalatenschap van een winkel.
Verzenden: traceerbaar als brievenbuspakketje
Bekijk ons overige aanbod en bespaar verzendkosten
Combineer meerdere aankopen in één zending.
Uw reactie zien wij graag per e-mail tegemoet