Vers uit de Wok (kookboek)
Het belangrijkste kookattribuut van Azië is niet meer weg te denken uit onze moderne keuken. Of het nu gaat om roerbakken, stomen, smoren, bakken of frituren, de veelzijdige wok maakt het mogelijk de (keuken)filosofie van het Verre Oosten te combineren met gezond genieten.
Korte kooktijden, slimme bereidingen, verse ingrediënten, aromatische kruiden. Dit zijn de even eenvoudige als overtuigende principes van het koken met de wok. Ontdek de bijna onbegrensde mogelijkheden van de wok en laat u inspireren door deze verrukkelijke, snelle en lichte recepten voor groente, vlees, vis, gevogelte en exotische desserts.
De hier aangeboden boeken zijn afkomstig uit de nalatenschap van een winkel.
Afhalen of verzenden, traceerbaar
Bekijk ons overige aanbod en bespaar verzendkosten
Combineer meerdere aankopen in één zending
Uw reactie zien wij graag per e-mail tegemoet