Nieuw Oosters Koken | Kruidig en Pikant (kookboek)
Uitgever: de lantaarn
Jaar van uitgave : 2000
Aantal bladzijden : 111
Vicki Liley
Een van de kenmerken van de oosterse keuken is het gebruik van veel kruiden en specerijen. in dit kookboek wordt een hele waaier aan oosterse kruiden en specerijen vermeld en gebruikt in verrassende gerechten.
Allereerst wordt een van de meest gebruikte smaakmakers voorgesteld, nl. chilipepers; van milde tot zeer scherp smakende pepers en hun bereidingswijze. Daarna volgt een overzicht van de kruiden en specerijen, courant gebruikt in oosterse gerechten, en van de gereedschappen.
de receptuur is onderverdeeld in soepen, vis- en vleesgerechten, kip en eend, salades en groenten, rijst en mie, sauzen en smaakmakers, drankjes en desserts.
Elk recept is overzichtelijk weergegeven: op de linkerpagina de ingrediëntenlijst en de bereidingswijze en op de rechterpagina een inspirerende kleurenfoto. Achteraan in het boek een korte verklarende woordenlijst en een index. Op glanzend papier gedrukt, mooi-ogend kijk- en kookboek met makkelijk uitvoerbare recepten.
De hier aangeboden boeken zijn afkomstig uit de nalatenschap van een winkel.
Afhalen of verzenden, traceerbaar
Bekijk ons overige aanbod en bespaar verzendkosten
Combineer meerdere aankopen in één zending
Uw reactie zien wij graag per e-mail tegemoet