Het grote Chinese Kookboek
Jaar van uitgave: 2000
Pagina's: 304
Kaft: hardcover
Uitgever: ADC, Algemene Distributie Centrale
ISBN: 9055612596
Taal: Nederlands
De Chinese keuken is een breed begrip. Door de grootte van het land zelf vindt u veel grote verschillen in eetgewoonten per regio.
De keuken zelf heeft een grondslag in de filosofie. Het Taoisme en Confucianisme hebben veel invloed gehad op de hedendaagse Chinese gerechten. Door het Taoisme lag er veel nadruk op de hygiëne van het koken en de gerechten. Het Confucianisme richtte zich op de samenstelling van de ingrediënten, want zo zei Confucius:"de kunst van het koken ligt niet bij de ingrediënten, maar bij hun onderlinge samenstelling".
Dit boek is rijkelijk geïllustreerd met prachtige foto's en tal van bekende chinese gerechten.
De hier aangeboden boeken zijn afkomstig uit de nalatenschap van een winkel.
Afhalen of verzenden (per pakketpost)
Bekijk ons overige aanbod en bespaar verzendkosten
Combineer meerdere aankopen in één zending
Uw reactie zien wij graag per e-mail tegemoet